Hirdetés

Rainbow Six: Siege - Lion nem lesz játszható a Pro League meccseken

|

Eddig sem nagyon volt, hiszen a csapatok folyamatosan banolták a karaktert, de a Ubisoft végre belátta, hogy kezdeni kell valamit a helyzettel.

Hirdetés

Mióta bekerült a játékba, Lion az egyik legerősebb karakter, különösen a speciális képessége miatt, amivel képes a mozgásban lévő védők helyzetét felfedni az egész csapata előtt. Ez amatőr szinten nem akkora durranás, de egy tökéletesen koordinált, profi csapat kezében halálos fegyver.

Hirdetés

Már a debütálása előtt nyilvánvaló volt még a Ubisoft számára is, hogy a képessége túl erős lesz, az elmúlt hónapokban pedig próbáltak többször is gyengíteni rajta, de Lion még mindig OP: a tegnap lezáruló Pro League meccseinek 64%-ában volt tiltva a karakter, valamelyik csapat mindig kénytelen volt beáldozni egy bant erre a célra.

Több hónapnyi könyörgés után végre a Ubisoft is belátta, hogy ez így nem mehet tovább, ezért tegnap bejelentették, hogy a Pro League 9. szezonjának első felében automatikus tiltólistán lesz az operátor. A tervek szerint ez idő alatt átdolgozzák, és visszakerülhet a profik kezébe.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)