Hirdetés

Párizsban rendezik az első Rainbow Six: Siege Majort

|

Szinten lép a Rainbow Six e-sport, a Pro League mellett egy újabb versenysorozatot is indít a Ubisoft.

Hirdetés

Tavaly alakították át a Rainbow Six: Siege e-sport ligáját, ekkor került ki belőle a konzolos rész, és korlátozódott az egész a PC-s Pro League-re. A versenysorozat egyre népszerűbb lett, így a Ubisoft elérkezettnek látta az időt, hogy egy újabbat indítson.

Hirdetés

A CS:GO és Dota 2 rendszeréhez hasonlóan a franciák is Majorben gondolkoznak. Az első tornára ráadásul már nem is kell olyan nagyon sokat várni, a Paris Major ugyanis augusztus 13-án veszi majd kezdetét. A következő Pro League szezon ugye nem 3, hanem 6 hónapos lesz, ennek pont a felénél mérkőznek meg egymással a világ legjobbjai a 350 ezer dolláros nyereményalapért. 

A versenyen 4 régió 16 legjobb csapata verseng majd egymással augusztus 13-tól egészen 19-ig. A csoportköröket még zárt ajtók mögött játszák, de augusztus 17-től a rajongók is beülhetnek a stadionba. További részleteket a május 19-20-án rendezett Pro League döntőn árulnak majd el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)