Hirdetés

Rainbow Six: Siege - a hétvégén bejelentik a következő szezon újdonságait, így követheted élőben

|

A napokban zajlik a Raleigh Major, melynek keretében megismerhetjük, mit kínál majd az Operation Ember Rise. Persze a meccseket is érdemes lesz figyelni.

Hirdetés

Mostanában negyedévente, az új szezonok indulása előtt két héttel rendeznek valamilyen nagy Rainbow Six: Siege-es eseményt. Ezek során egyrészt megmérkőznek egymással a világ legjobb csapatai, másrészt bejelentik a fejlesztők a következő hónapokban érkező újításokat.

Hirdetés

A negyeddöntők tegnap zajlottak le, ezek során a ForZe a Vodafone Giantset (Consulate 7-4, Border 7-3), a Team Secret a Spacestation Gaminget (Kafe 7-5, Bank 7-4), a Team Empire a FaZe Clant (Kafe 7-5, Clubhouse 1-7, Consulate 7-4), a G2 Esports pedig a TSM-et (Consulate 7-4, Villa 7-3) ejtette ki.

A műsor ma 16:30-kor indul a felvezetéssel, majd 17:00-kor következik egy showmeccs, amit 18:30-kor követ az első, majd 21:30-kor a második elődöntő. Holnap ugyanígy 16:30-tól érdemes bekapcsolni a közvetítést, majd a 17:00-kor induló showmeccs után, 19:30-tól leplezik le az Operation Ember Rise újdonságait, azaz az átdolgozott Kanalt, a két új terrorelhárítót és kütyüjeiket, valamint az egyéb, a játékmenetet érintő változtatásokat; ekkor fogják ecsetelni az e-sporttal kapcsolatos terveket is. A döntő 20:30-kor veszi kezdetét, a záró ceremónia hétfőn hajnali fél 2-kor zajlik majd le. A győztes 200 000 dollárral térhet haza.

Watch live video from Rainbow6 on www.twitch.tv

Kinek szurkoltok? Mit vártok a következő szezontól?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)