Hirdetés

Rainbow Six: Siege - bárki kipróbálhatja, milyen pick-ban rendszerrel játszani

|

A Six Invitationalig minden hétvégén elérhető lesz egy playlist, mellyel profinak érezhetjük magunkat - vagy valami olyasmi.

Hirdetés

Február 13-18 között zajlik majd a Rainbow Six: Siege legfontosabb éves eseménye, a Six Invitational, ahol egyrészt a világ legjobb játékosai ütköznek meg egymással, másrészt leleplezik a következő egy év tartalmait.

Hirdetés

Minden, addig hátralévő hétvégén (kicsit megnyújtva), illetve a döntők alatt is, tehát február 1-4., 8-11. és 15-18. között elérhetjük a Road to S.I. Playlistet. Az ezen pörgő meccsek elején mindkét csapat kitilthat egy-egy támadó és védő karaktert, így őket nem lehet választani a mérkőzés teljes ideje alatt. A pályák a jelenlegi kompetitív poolból forognak be, azaz a Clubhouse, a Coastline, a Consulate, a Border, a Bank, az Oregon és a Villa lesznek elérhetők. Egész pontosan ezek a szabályok érvényesek:

A döntő és a Year 4 tartalmak leleplezése február 18-án lesz, természetesen beszámolunk mindenről, amit tudnotok kell. Addig is nézzétek minden pénteken és szombaton az MNEB meccseit, azok is elég izgalmasak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)