Hirdetés

Rainbow Six: Siege - keződik a Pro League harmadik szezonja

|

A mai naptól kezdődően csapnak össze a Rainbow Six Siege legjobbjai a harmadik Pro League szezon keretei között.

Hirdetés

Két sikeres szezon után újra egymásnak esnek a Rainbow Six: Siege legjobb profi csapatai - a mai napon rajtol a Season Three az ESL szervezésében.

A Siege legjobb nyolc-nyolc csapata PC-n és Xbox One-on mérkőzik a 150 ezer dolláros összdíjazású versenyen. Aki követni szeretné a meccseket, az a Twitch-en mindkét platform összes mérkőzését nézheti vagy visszanézheti.

A bajnokságot támogatva szeptember 6-tól kezdve egészen november 25-ig arany színű Operator szetteket is lehet vásárolni Jäger, Fuze, Twitch és Thatcher számára. A 7,99 dolláros (vagy együtt 16 dolláros) csomagok tartalma Gold Dust fegyver-skin, Gold Operator chibi figura és Gold Operator sisak.

Ha valaki nem csak nézné a legjobbakat, de ki is próbálná magát profi környezetben, a liga ideje alatt csatlakozni lehet a hetente megrendezésre kerülő GO4 tornákon, ahol 100 dollárt, 100 GO4 pontot és Pro League kvalifikációs jogot is lehet nyerni.

A küzdelmek jelenleg is folynak, aki szereti az eSportot, érdemes belenéznie.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)