Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ma különösen érdemes lesz figyelni a Pro League meccseit

|

Tegnap lezajlottak a negyeddöntők, ma pedig az elődöntőkre és a döntőkre kerül sor, megspékelve az Operation Para Bellum teljes leleplezésével.

Hirdetés

Elképesztően kemény és szoros meccsek pörögtek a tegnapi nap folyamán, láthatóan tényleg a világ legjobb csapatai küzdöttek meg egymással. 

Hirdetés

Ez történt tegnap

Watch Rogue vs. Nora-Rengo – quarterfinal – Rainbow Six Pro League – Season 7 finals from Rainbow6 on www.twitch.tv

Rogue vs. Nora-Rengo

Az első negyeddöntőt az amerikai Rogue és a japán Nora-Rengo játszották, utóbbiak jól megizzasztották a Rogue-ot. A Consulate-en (amit a Nora-Rengo válaszott ki) egy szoros meccsen, 6-4-re nyert a Rogue. Az utolsó 15 másodpercben (a streamben kb. 1:45:40-től) beindult a mészárlás: először az nR csökkentette pillanatok alatt négyről egyre a Rogue létszámát, majd rögtön utána Merieux gyilkolt le három játékost, de ez nem volt elég a fordításhoz. A második meccset a Coastline-on játszották, ami papíron a Rogue számára ismerősebb terep, viszont mégis sikerült 5-1-gyel kikapniuk. A végső győzelmet a Rogue-nak a Bankon egy 6-4-es meccs hozta meg.

PENTA Sports vs. Evil Geniuses

Ezt követte az egész Pro League döntő egyik legjobban várt mérkőzése a világ két legjobb csapata, az Evil Geniuses és a PENTA Sports között. A februári Six Invitational során már megmutatták, hogy méltó ellenfelei egymásnak, és bár korábbi eredményeit elnézve egyértelműen a PENTA volt esélyesebb, nem sikerült gyorsan bedarálniuk az EG-t. Az Oregont a PENTA 5-3-ra elbukta, de a Bankon sikerült kiegyenlíteni az állást egy 5-2-es győzelemmel. A legnagyobb izgalmak a Borderre maradtak, ahol a PENTA 4-0-ig magabiztosan menetelt (nem kis részben az ENCE által kölcsönadott Kanto hatékony Mirázása miatt), majd az EG bekapcsolta a monitorokat, és sorban megnyert három elképesztő kört. Fordítani nem tudtak, 5-3-mal a PENTA ment tovább az elődöntőbe.

FaZe Clan vs. Millenium

A nap harmadik összecsapása a Coastline-on kezdődött, amit a Millenium 5-2-vel hozott le. A FaZe a Clubhouse-t választotta, de meg kellett küzdenie a győzelemért: a kört a hosszabbítás utolsó meccse döntötte el. Az utolsó másodpercekben még sikerült a Blackbearddel játszó Renshirónak egy killt behúznia, de a hatástalanítót már nem maradt ideje aktiválni (egyébként is elég rossz, a védők által jól belátható helyen volt), így 6-5-tel a FaZe kiharcolt még egy lehetőséget. A Consulate-en aztán 5-3-ra diadalmaskodott ismét a Millenium. Nagyon régen, az első év óta nem volt már francia csapat a top 4-ben Pro League-ben.

Fnatic vs. Team Liquid

A negyeddöntők utolsó mérkőzése volt az egyetlen, amiben csak két pályán zajlott a harc (a Border lett volna a harmadik), és az egyetlen, ahol a Chalet szerepet kapott. A Liquid az általa preferált, de a rivális által is jól ismert és kedvelt mapot kemény küzdelemben, 6-5-re nyerte, ezt követően a Fnatic láthatóan összeomlott, ami az utolsó meccsen is megmutatkozott: egy TK-s nyitás után 5-2-t sikerült összehozniuk, az ausztrálok kiestek, a brazilok továbbjutottak.

Egyébként pedig semmiképp ne feledkezzünk meg az est poénjáról:

Ez lesz ma

A mai program 17:00-kor a Rogue és a PENTA mecsével indul, aztán 19:30-kor a fejlesztők beszélnek arról, hogyan fejlődik a Rainbow Six: Siege esportként. Ezt 20:00-tól követi a Millenium és a Team Liquid meccse, és 22:30-tól ismerhetjük meg, mit tud az Operation Para Bellum két operátora, Alibi és Maestro, valamint milyen lesz az új pálya, a Villa. A döntő (melynek győztese egyébként 75000 dollárral térhet haza) 23:30-kor indul, itt fogjátok tudni követni:

Watch live video from Rainbow6 on www.twitch.tv

Kinek szurkoltok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)