Hirdetés

Rainbow Six: Siege - hamarosan jönnek a Pro League kozmetikai cuccok

|

Az adott csapat skinjére költött pénzed egy része a kedvenceid támogatására megy majd.

Hirdetés

A Pilot Program lényege, hogy a rajongók támogathatják kedvenc e-sport csapataikat. A profi ligához kötődő kozmetikai kiegészítőkből befolyó bevételek egy részét az adott szervezetek kapják, a többit  a Ubisoft pedig hozzácsapja a Rainbow Six: Siege Invitational 2019 nyereményalapjához.

Hirdetés

A Pilot Program június 11-én indul, és a Pro League Season 8 és Season 9-en keresztül fog futni. Ez tulajdonképpen egy tesztidőszak lesz, ami után a Ubisoft kimatekozza a végleges bevétel megosztási arányokat, és életbe lépteti a program végleges verzióját.

A 11 Pilot Program által támogatott csapat mindegyike kap egy fegyverskint és egy fegyverekre akasztható cukiságot. A programban résztvevő csapatok listája:

- PENTA Sports (EU)
- Vitality (korábban Supremacy, EU)
- Evil Geniuses (korábban Continuum, NA)
- Rogue (NA)
- SK Gaming (korábban FlipSid3 Tactics, NA)
- Mousesports (korábban Bird University, NA)
- FaZe Clan (korábban Team Fontt, LATAM)
- Team Liquid (korábban MOPA, LATAM)
- Ninjas in Pyjamas
- Immortals (korábban BRK e-sports - LATAM)
- FNATIC (korábban Mindfreak, ANZ)

Ti megveszitek majd valamelyik csapat cuccait?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)