Hirdetés

Rainbow Six: Siege - minden, amit a Six Major Paris fináléjáról tudnod kell!

|

A világ nyolc legjobb csapata a hétvégén küzd meg egymással, de akkor is érdemes lesz figyelni, ha csak az Operation Grim Sky újdonságai érdekelnek titeket.

Hirdetés

A héten, a csoportmeccsek során már láthattuk, melyik csapat mire képes, ma pedig a negyeddöntőkkel folytatódik a harc a 350 000 dolláros összdíjazás feldarabolásáért.

Hirdetés

12:30-kor a nyitóceremóniával indul a finálé, melyet 13:00-tól az első negyeddöntő követ, majd sorra a többi egészen este 22:00-ig. A Team Vitality a Team Secret, a G2 Sports a Millenium, az Evil Geniuses a Ninjas in Pyjamas, a Rogue pedig az Obey Alliance csapatával fog megküzdeni. Mindezt végig követhetjük a játék hivatalos Twitch csatornáján.

Watch live video from Rainbow6 on www.twitch.tv

Holnap, augusztus 18-án az első érdekesebb program a 13:30-kor kezdődő showmeccs lesz, majd 15:00-kor indul az első elődöntő. Nagyjából 17:45-től a fejlesztők mesélnek arról, hogyan képzelik el a Rainbow Six: Siege közeljövőjét e-sport szempontjából. A második elődöntő 19:00-kor startol, és a szombati menet a napi összefoglalóval 21:30-tól zárul.

Vasárnap lesz a legizgalmasabb, ugyanis egy újabb, 13:30 környékén induló showmeccs után, 14:45-től bemutatják az Another Mindset dokumentumfilmet, amiből többször kaptunk már ízelítőt. A filmesek 9 hónapon át követték a közösség 8 tagjának (kommentátorok, streamerek, menedzserek, profik játékosok) életét, köztük Penguét és Macie_Jayét.

A film után, 16:00 körül jön az Operation Grim Sky teljes leleplezése, melynek keretében megtudhatjuk, mire képes pontosan Clash és Maverick, az új szezon két terrorelhárítója, valamint hogy mi változott a Herefordon, a szezon régi-új pályáján. 17:00-kor megkezdődik a döntő, ami egészen 20:30-ig tarthat.

Kinek szurkoltok? Szerintetek ki a legesélyesebb?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)