Hirdetés

Rainbow Six: Siege - elindult a Six Major Paris, kövesd te is a meccseket!

|

A világ második legfontosabb Rainbow Six: Siege e-sport eseménye zajlik a napokban, és mi természetesen végig figyelemmel kísérhetjük.

Hirdetés

A Ubisoft úgy gondolta, mivel a Rainbow Six: Siege népszerűsége e-sportként is komolyan növekszik, a Six Invitational mellé egy másik, hasonlóan nagy volumenű rendezvényt is berak.

Hirdetés

A világ 16 legjobb csapata Párizsban esik egymásnak, hogy kivegyen valamennyit a 350 000 dolláros nyereményalapból. A döntő a hétvégén zajlik, viszont a rájátszás ma kezdődött el. Ma és holnap párhuzamosan zajlanak a meccsek, ezért a szokásos Rainbow6 csatorna mellé megnyílt a Rainbow6Bravo is. A menetrend a következő:

Rainbow6 csatorna

Augusztus 13.

09:00 - Team Liquid - Team Vitality
12:00 - G2 eSports - MockIT
14:30 - Millenium - Immortals
17:00 - Rogue - Team Secret

Watch live video from Rainbow6 on www.twitch.tv

Rainbow6Bravo csatorna

Augusztus 13.

09:00 Nora Rengo - Obey Alliance
12:00 Fnatic - Ninjas in Pyjamas
14:30 Evil Geniuses - Element Mystic
17:00 FaZe Clan - Orgless

Watch live video from Rainbow6Bravo on www.twitch.tv

Kinek szurkoltok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)