Hirdetés

Egy új Battle Pass készít fel a Rainbow Six: Siege legnagyobb e-sport rendezvényére

|

Egy görög stadionban elhelyezett teljesen új gyakorlópályát is kaptunk, ahol az összes operátort kipróbálhatjuk.

Hirdetés

Hamarosan kezdődik a The Six Invitational, ahol a világ legjobb Rainbow Six Siege játékosai mérhetik össze tudásukat, a Ubisoft pedig most egy új pályát és egy The Road to SI 2020 névre hallgató Battle Passt is kiadott, melyekkel kellően formába hozhatjuk magunkat a bajnokságig, ráadásul az egészet egy hangulatos előzetessel vezette fel.

Hirdetés

A Stadium névre hallgató map lényegében egy görög stadionon belül felépített gyakorlópálya, mely a játék többi helyszínének egyedi attribútumait hordozza magában, és golyóálló üvegekkel bolondítja meg a meccseket. A legérdekesebb a Stadiumban mégis az, hogy a Rainbow Six Sige összes operátora elérhető benne mindenki számára, függetlenül attól, hogy előtte feloldottuk-e már őket. A pálya egy hangulatos előzetesen mutatkozik be, amelyet itt nézhettek meg:

Ezzel együtt ma élesedik a The Road to SI 2020 nevű Battle Pass, mely 50 jutalmat tartogat, melyek 35 tierhez kapcsolódnak, ezeket pedig különböző kihívások teljesítésével szerezhetünk meg. Persze 860 R6 creditért meg is vásárolhatjuk a passt, a prémium tartalmak között pedig bossterek, felszerelések, fegyver skinek és egyéb hasznos dolgok találhatóak. A The Road to SI 25%-kal felgyorsítja a rankeden és unrankeden belüli haladást is, ez a Year 4 Season Passt birtoklók esetében 30%.

A Battle Pass február 16-ig elérhető, tehát a Six Invitational ideje alatt is tart majd. Az bajnokságot egyébként nem csak az izgalmas meccsek miatt érdemes követni, hiszen valószínűleg itt hallunk majd először azokról az újdonságokról, amiket a fejlesztők erre az évre tartogatnak nekünk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)