Hirdetés

Ezért lesz kevesebb terrorelhárító a Rainbow Six: Siege Year 5 során

|

A kiszivárgott képre egy fejlesztő is reagált, megerősítve, hogy valóban csak 6 új karaktert kapunk.

Hirdetés

Az elmúlt években stabilan, bejáratott rendszer szerint bővítette a játék karakterválasztékát a Ubisoft, szezononként két, avagy évente nyolc terrorelhárítóval. Korábban is voltak már változtatások az eredeti rendszerhez képest, de a Year 5 Pass esetében különösen látványosak az eltérések.

Hirdetés

Egy kiszivárgott kép alapján kettővel kevesebb harcos érkezik, illetve nem jár a szokásos mennyiségű R6 Credit. Bár a bejelentés nem hivatalos, és csak a Six Invitational döntője során fogják részletezni február 9-én, a csapat egyik közösségi menedzsere, Fanch is hozzászólt a Reddit-poszthoz. Elmondta, ebben az évben olyan funkciókra fognak koncentrálni, amiknek minden játékos örülhet, nem csak az új karaktereket választók, így több ingyenes eseményre, elemek látványos átalakítására számíthatunk. Mondandóját azzal zárta, hogy

"Több részletet arról, hogy miért csak hat karaktert adunk ki az ötödik évben, is mit jelent ez a hatodik év, valamint a jövő szempontjából, a februári Six Invitational során osztunk meg részleteket."

Szóval ez gyakorlatilag hivatalos, de nem is olyan nagy baj, ha jön egy kis lassulás, és több figyelmet kaphatnak cserébe a problémák, illetve többet tehetnek azért, hogy megtartsák a játékosokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)