Hirdetés

Komoly befektetők állnak az e-sport iránt érdeklődőket összefogó Rally Cry mögött

|

A szervezet gyakorlatilag azzal foglalatoskodik majd, hogy közelebb hozza egymáshoz a kompetitív címekért rajongó játékosokat.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy az idő előrehaladtával egyre szélesebb körben válik elfogadottá az e-sport, és a népszerűség növekedéséből számos pozitív dolog is származik, hiszen például így sokkal nagyobb volumenű bajnokságok kerülhetnek megrendezésre. Ennek hatására pedig egyre többen akarnak magasabb szinteken játszani, de sajnos gyakran kevés az ügyesség a sikerhez.

Hirdetés

Pontosan ezért is lehet jó a Rally Cry szervezet kezdeményezése, ugyanis a srácok egy olyan platformot szeretnének létrehozni, ami minden korosztály számára elhozza a kompetitív videojátékozás élményét, és ahol mindenki megmérettetheti magát függetlenül attól, mennyire ügyes az adott játékban. Ez pedig kifejezetten jó kiindulópont lehet azok számára, akik úgy érzik, hogy simán tudnának játszani a profik között, de fogalmuk sincs, hogyan vágjanak bele ebbe az egészbe.

A szervezetet Adam és Tyler Rosen alapították, akik korábban egy másik vállalkozás, a főiskolai e-sportra fókuszáló Tespa létrehozásában is részt vettek. A srácok ráadásul elég komoly hátszéllel vághatnak bele a Rally Cry platformjának építgetésébe, ugyanis a befektetők között szerepel a Blizzard társalapítója, Mike Morhaime, illetve Amy Morhaime, aki korábban a stúdió e-sport részlegén dolgozott. Rajtuk kívül pedig beszállt még például a Twitch egyik korábbi fejese, Kevin Lin, valamint még Marc Merrill, a Riot Games egyik alapítója.

A befektetők pedig összesen 979 002 fonttal finanszírozzák a projektet, ami bizony elég szép összeg, így kíváncsian várjuk, mit sikerül összehoznia a Rally Cry csapatának.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)