Hirdetés

Rangsorolt mód teszi izgalmasabbá a Fortnite-ot

|

Mindenki húzza elő a legjobb egerét, takarítsa ki a billentyűzetét, és állítsa be a gombjait: csak a legjobbak és a felkészültek érhetnek fel a csúcsra!

Hirdetés

Az Epic Games végre hivatalosan is bejelentette, hogy a Fortnite rangsorolt játékmódot kap. Mind a Battle Royale, mind a Zero Build játékosai saját ranglétrán mászhatnak előre, amin a kompetitív lövészek már holnap megkezdhetik útjukat.

A rangsorolt mód tehát május 16-án indul, amikor befut a Fortnite v24.40. Onnantól az első kör a jelenlegi szezon, tehát a Chapter 4 Season 3 végéig tart majd.

Hirdetés

A rangok hasonlóan épülnek fel, mint minden modern kompetitív címben: Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Elite, Champion és Unreal lépcsőkön masírozhatunk felfelé. A Bronze-tól Diamondig tartó úton három kisebb rang is vár ránk.

Aki elér az Unrealig, az már ott is marad a szezon végéig és csak egy számot lát majd a rangsor alatt, ami elárulja, hogy hol helyezkedik el a többi Unreal játékoshoz képest.

A rangunk emeléséhez pontokat kell elérnünk, melyeket magas helyezéssel és ellenfelek kiiktatásával gyűjthetünk. Minél kevesebb túlélő maradt a csatatéren, annál több pontot ér a lelövésük, de a rendszer azt is számításba veszi majd, hogy milyen rangja volt a célpontunknak, amikor kiosztja a jutalmunkat.

Aki még sosem játszott a Fortnite-tal, egy rövid küldetés teljesítésével nyithatja meg a módot, a többiek viszont bármikor belevághatnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)