Hirdetés

Rekord nézőszám mellett lett League of Legends világbajnok az EDward Gaming

|

Véget ért a 2021-es League of Legends világbajnokság, több szempontból is emlékezetes lesz az idei döntő.

Hirdetés

Izgalmas hétvégén vannak túl azok, akik szeretik és követik a League of Legends világ történéseit. Végre bemutatták az Arcane című, a Netflixen elérhető sorozatot, melyben Jinx és Vi főszereplése mellett több karakter is feltűnik, továbbá véget ért a Worlds 2021, ahol új világbajnokot avatott a LoL e-sport divíziója.

Ha érdekel, hogy szerintünk milyen lett az Arcane, ide kattintva olvashatod TÁ véleményét.

Hirdetés

A Worlds 2021 rendkívül sok izgalommal szolgált már az első pillanattól, a döntőben pedig végül egy elképesztően komoly párosítás jött össze, az EDward Gaming játszott a DWG KIA csapata ellen. A két alakulat BO5-ös összecsapása rekordnézettséget állított be a League of Legends e-sport események történetében.

A korábbi rekordtartó mérkőzés a T1 és a G2 ütközete volt még a 2019 világbajnokság során, azt a meccset 3,9 millió néző követte élőben a különböző platformokon.

A mostani döntőt több mint négymillióan nézték élő adásban, ez a szám pedig annak tudatában még meredekebb, hogy a kínai nézők nincsenek benne ebben a statisztikában.

Az EDG és a DWG KIA összecsapása igazi Dávid és Góliát meccs volt. Az EDward Gaming ugyan nem esélytelenként, de egyértelmű underdogként érkezett a döntőbe, az ellen a DWG KIA ellen, akik korábban a Fakerrel felálló T1-et is kiejtették. Az öt meccsen át tartó döntőt végül az EDG nyerte, akik először jutottak Worlds döntőbe, a találkozó pedig minden idők egyik legemlékezetesebb mérkőzéseként vonul be a League of Legends történelmébe.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)