Hirdetés

A Riot Games saját csatornája lett az első, ami elérte az 1 milliárd megtekintést Twitchen

|

Bár már nem a LoL a legnépszerűbb játék a világon, ez nem akadályozza meg az e-sport részleget az előrenyomulásban.

Hirdetés

A Riot Games csatornáján követhetjük hétről-hétre a profi liga mérkőzéseit. Itt láthatjuk minden évben a több millió szempárt magára vonzó League of Legends világbajnokságot is, és főleg ennek köszönhetjük, hogy a Riot Games elérte az 1 milliárdos összmegtekintést a Twitch.tv-n.

Hirdetés

A mérföldkövet a Riot az OpTic Gaming és FlyQuest találkozó alatt érte el még június 24-én, az NALCS nyári szezonjának második hetén.

A csatorna legrégebbi felvétele 2012-es. Minden rajongónak megér egy kattintást, ez ugyanis a legendás, második szezonos világbajnokság döntőjét, a Taipei Assassins és az Azubu Frost meccsét örökítette meg. A videónak éppen 657 207 megtekintése van a cikk írásának pillanatában.

Mostanában (főleg a Fortnite: Battle Royale térnyerése óta) felbukkannak a kételyek a LoL hosszútávú túlélése kapcsán, de egyelőre minden jel szerint rendben van a játék.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)