Hirdetés

A Riot Games átszervezi az NALCS-t, 10 millió dollárba fog kerülni egy hely

|

Egy ideje pletykálták már, a Riot pedig hivatalosan is bejelentette: franchise rendszerre cserélik az NALCS eddigi szabályzatát.

Hirdetés

Az észak-amerikai liga hasonlóan fog működni az NBA-hez: lesz 10 csapat, akik biztosan versenyben maradhatnak. Azonban ahhoz, hogy valaki bekerüljön a ligába, előbb 10 millió dollárt kell leszurkolni.

A LoLEsports weboldalán minden új szabály fent van már, de ezek a számok meglepő módon kimaradtak. A Riot elmondta a Yahoo Esportsnak, hogy a 10 milliós bevásárlási díj kifizetése után a csapatok 75 000 dolláros fizetést fognak kapni. Függetlenül a meglehetősen komoly ártól, még így is valószínű, hogy a nagyobb esport szervezetek két kézzel fognak kapkodni a helyek után.

A League of Legends Championship Series még mindig a világ legismertebb és legnézettebb állandó esport ligája, így mindenki szeretne egy szeletet a tortából. A Riot célja egy stabil és fenntartható modell felépítése, ahol mindenki jól jár. Az átszervezett LCS mellett a Challenger Series-t is átalakítják egy komolyabb versennyé, ami tökéletes táptalaj lehet a feltörekvő tehetségeknek. Az NALCS franchise csapatai itt keresgélhetik majd a jövőbeli játékosaikat.

Az új rendszer jövőre lép életbe. A pontos szabályokat megtaláljátok a hivatalos oldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)