Hirdetés

Nyilvánvaló okból perli a Riot Games a Riot Squad Esports nevű szervezetet

|

A League of Legends alkotóinak nem igazán tetszik az e-sporttal foglalkozó csapat névválasztása.

Hirdetés

Gyakran a játékvilág is csúnya pereskedésektől és jogi hercehurcáktól hangos, és a komolyabb esetek mellett azért akad bőven olyan is, amikor csak vakarjuk a fejünket a történtek láttán. A mostani eset szerencsére az értelmesebb kategóriába tartozik.

Hirdetés

A LoL-t fejlesztő Riot Games úgy döntött, beperli a Riot Squad Esports nevű e-sport szervezetet, mivel úgy vélik, hogy a névválasztással szándékosan azt a látszatot szeretnék kelteni, hogy van valami kapcsolat a két brigád között, pedig szó sincs ilyesmiről. A stúdió szerint az is súlyosbítja a helyzetet, hogy a csapat sokszor szimplán Riotként hivatkozik magára, és a logójukban is ezen a szavacskán van a hangsúly.

Egyébként a Riot Squad Esports idén lett megalapítva, és több játékban, például a CS:GO-ban és a Rainbow Six: Siege-ben is rendelkezik csapattal.

Szerintetek jogosan perel a Riot Games?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)