Hirdetés

Ritka sunyi módon raktak ki egy Overwatch League játékost a csapatából

|

A New York Excelsior búcsú tweetje még Myunb0ngnak is új hír volt. Az Overwatch League játékosnak fogalma nem volt róla, hogy ki fog kerülni a csapatból.

Hirdetés

Mindig szomorú, amikor valaki elveszti a munkáját, de ennek általában van egy folyamata, ami felkészíti erre az érintettet. Sang-min "Myunb0ng" Seon esetében azonban az alapozás, elmaradt. A New York Excelsior támogató játékosa a csapat Twitter-oldaláról tudta meg, hogy a jövőben nem fog együtt játszani a szervezet többi tagjával.

Az e-sportban egy-egy elköszönő tweettel szokták bejelenteni egy csapat felállásának változásait, de általában előbb a játékosokkal tárgyalják le a dolgokat.

Hirdetés

Ezt a lépcsőfokot Seonál láthatóan kihagyták, aki a tweetekre zavarodott kérdőjelekkel reagált. A srácnak fogalma sem volt róla, hogy nemes egyszerűséggel lapátra teszik.

A teljes sztori egyébként még ennél is rosszabb, mert amikor az NYXL felfogadott egy új támogató játékost, Soon-jae "Ansoonjae" Jaét, akkor még Myunb0ng nagy lelkesedéssel üdvözölte új játékostársát. Merthogy arról sem szóltak Seonak, hogy Jaé az ő helyére jön.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az inkorrekt bánásmód hatalmas port kavart az Overwatch League berkeiben, amire az NYXL egy hosszas bocsánatkérő poszttal válaszolt. Azt nem árulták el, hogy miért került sor erre a hatalmas kavarásra, de nincs az az indoklás, ami most helyre tenné szerencsétlen Seo lelkivilágát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)