Hirdetés

Ritkán látni CS:GO-ban olyan ölést, ami egyszerre ennyire szerencsés és szerencsétlen

|

AWP kezdte el, füstgránát fejezte be a CS:GO egyik legmókásabb killjét.

Hirdetés

Néhány hónap múlva már valószínűleg arról fogunk beszélni, milyen látványos megmozdulások, netán bizarr pillanatok történtek a Counter-Strike 2-ben, most azonban néhány szerencsés kivételével még mindenki, aki a terroristák és terrorelhárítók harcában venne részt, csak a Counter-Strike: Global Offensive-vel töltheti az idejét.

Ez a játék is tartogat még meglepetéseket, és mivel játékmenetet rögzíteni már PC-n is szuper egyszerű, nem maradunk le mi sem az olyan látványos megmozdulásokról, mint amilyen az alábbi videóban is látható.

Hirdetés

Az történt, hogy a meccs kezdetén a Mirage-on az egyik terrorista elhajított egy rendkívül jól irányzott füstgránátot, miközben társa egy AWP-vel meglőtte a terrorelhárítók egyikét. A távcsöves puska 99 sebzést vitt be, amitől minden bizonnyal a legkeményebb játékosok könnye is kicsordul, viszont legalább a füstgránát meg pont 1-et sebez, így csak ez kellett ahhoz, hogy a célpont röhejes halált haljon.

Mirage smoke grenade kill
by u/rhynoself1 in GlobalOffensive

Éltetek már át hasonlót?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)