Hirdetés

Rocket League - 1 millió dolláros nyereményalappal nyitja az esport szezont a Psyonix

|

Ha valamikor, akkor idén érdemes lesz belefogni a Rocket League versenyzésbe. A Psyonix komolyan rámegy a ligára.

Hirdetés

A Rocket League eddig is egy viszonylag jól működő esport játék volt, de most hogy a Psyonix kinyitotta a pénztárcáját, több mint valószínű, hogy új tehetségek tucatjai tolonganak majd a csapatoknál.

A fejlesztők azt ígérik, hogy a jövőben segítenek majd a közösség szervezte kupák kapcsán, több régióban megtolják majd a Rocket League szekerét, és minden nagyobb versenyt egy Rocket League esport oldalon fognak összefogni majd.

Magát a játékot is kicsit átdolgozzák még és feltuningolják néhány esport központú funkcióval. Mindent egybevetve a Psyonix most durván 2,5 millió dollárt tol bele a versenyekbe (1 milliót áldoznak csak nyereményalapokra), a szervezésbe, a funkciókba és a támogatásokba.

Ennek a pénznek jelentős részét a játékosok rakták össze a dobozok és kulcsok megvásárlásával. Már csak azt reméljük, hogy a versenyek során a nézőszám is mutatja majd, hogy mennyire népszerű a játék.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)