Hirdetés

Saját e-sport csapatot alapított Lando Norris

|

A Forma-1-es pilóta egyébként is nagy gamer, de támogatni is szeretné az e-sport felvirágoztatását.

Hirdetés

Mikor 2019-ben egy tájfun felkavarta a japán nagydíjat, a Forma-1-es pilóták leültek fifázni. Ez Pierre Gasly utazós PS4-szettjének volt köszönhető, de egyebek mellett Lando Norris is lepörgetett pár meccset. A McLaren pilótája streamelni is szokott Twitchen (600 ezer követője van), illetve indult azon a virtuális Forma-1 versenyen, amit végül Bereznay Dani nyert meg.

Most úgy döntött, beszáll az e-sportba, és november 6-án megalapította a Team Quadrant csapatot, ami "a videojátékokra, a versenyzésre, és a tartalomgyártásra" fog fókuszálni.

Hirdetés

Elmondta, már régóta bele akart vágni ebbe, és ugyan a versenyzés lesz az elsődleges számukra, reméli, később további e-sportok irányába is terjeszkedhetnek. Első lépésként a tartalomgyártásra fókuszálnak. A csapatot Norris mellett Aarav "Aarava" Amin, Steve "Super GT" Alvarez Brown, Niran "FNG" Yesufu és RiaBish alkotják.

Norris egyébként a második F1-es versenyző, aki e-sport csapatot indít: korábban Romain Grosjean is összeállított egy szimulátorversenyzőkből álló alakulatot, akik R8G eSports néven működnek. Kíváncsian várjuk, milyen eredményeket érnek majd el a srácok, és hogy sikerül a jövőbeli terjeszkedés.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)