Hirdetés

A jövő héten kiderül, ki lesz a League of Legends Roadshow bajnoka

|

Négy korábbi állomás után Budapestre ér a Samsung League of Legends Roadshow, ahol nem csak kiváló LoL és Overwatch meccseket nézhetek majd, hanem akár ti magatok is versenyezhettek.

Hirdetés

Ugyan a League of Legends e-sport rajongói valószínűleg az elkövetkezendő hetekben a világbajnokság meccseire tapadnak majd, érdemes egy kicsit a legjobb hazai csapatokra is odafigyelni. Szeptember 30-án ugyanis a legerősebb magyar alakulatok közül ütközik meg kettő a Samsung League of Legends Roadshow döntőjében, ahol a finálé mellett számos érdekes program vár majd.

Hirdetés

A négy korábbi állomás nyolc csapata egyébként egy online torna folyamán döntötte el, kik léphetnek az idézők szurdokába jövő szombaton, hogy az 1,2 millió forintos összdíjazás legnagyobb szelete lehessen az övék. Nem túl nagy meglepetésre a Team Horizon Reapers és a Wild Multigaming csap majd össze a nap legfontosabb meccsén. Emellett a Roadshow 3v3 bajnokságának legjobb négy csapata is itt dönti el, ki nyeri ezt a versenysorozatot, de nem csak League of Legends meccseket láthat majd, aki ellátogat a Telekom székházba.

A szervezők például meghívtak két profi Overwatch csapatot is, akik százezer forintos nyereményért ütköznek majd meg egy gálameccsen, illetve több játékban kipróbálhatja magát, aki szeretne belekóstolni az e-sport világába. A Hearthstone és a FIFA versenyek mellett egy Elimpiára is nevezhetnek kétfős csapatok, ahol hét különböző játékban mérhetik össze tudásukat. Persze lesz League of Legends 1v1 verseny is a Samsung LoL Roadshow hagyományainak megfelelően, hiszen a rendezvény alapvetően mégiscsak a Riot MOBA-járól szól elsősorban. Így a rendezvényre meghívott videósok is ott lesznek a League szakértői, például a MagyarLOLTV stábja, vagy éppen Kiss "AK" Ádám.

A meccseket természetesen követhetitek online is, de aki a helyszínen szeretné végigizgulni az összecsapásokat és szeretne részt venni a helyszíni programokban is, annak érdemes már most lecsapnia a kedvezményes árú elővételes jegyek egyikére a rendezvény honlapján.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)