Hirdetés

Semmi sem állhat a CS:GO útjába, sosem játszottak még vele ilyen sokan

|

Alig néhány nappal azután, hogy a Valve lövöldéje a létezésének legjobb napját produkálta, befutott egy újabb rekorddal felérő adat.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive továbbra is megállíthatatlanul tör előre. A Valorant és az Overwatch 2 diadalmenetének ellenére is sorban jönnek a rekordok: legutóbb február 11-én dőlt meg az egyidejű játékosszám-csúcs az 1 320 219 résztvevőnek köszönhetően.

Aztán a minap ismét elképesztő számokat produkált a lövölde, és egy új csúcsot ért el: február 19-én pontosan 1 324 800 felhasználó kergette egymást a virtuális térben. Az ember azt hinné, hogy a friss rekordot egy darabig semmi sem veszélyeztetné, de a SteamDB adatai szerint már most további magaslatok felé tartunk.

Hirdetés

Hétfő este a CS:GO-t majd' 760 000-en pörgették, ami magasan a Dota 2 és az Apex Legends fölé helyezte a játékot. Úgy tűnik, hogy a világ egyik legsikeresebb e-sport játékát még jó darabig semmi sem fogja letúrni a csúcsról. Azt se feledjük, hogy még be sem indultak a 2023-as év nagyobb versenyei, amelyek újabb lökést adhatnak a játék töretlen népszerűségének. Kíváncsian várjuk, hogy mekkora játékosszámnál következik el a tényleges tetőpont.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)