Hirdetés

A Shanghai Dragonsban fog játszani az Overwatch League első női játékosa

|

Egy jelentés szerint a kínai város csapatának vezetősége már kinézte a következő lehetséges csapattagot, aki egyébként egy nagyon tehetséges hölgy.

Hirdetés

Az ESPN szerint a Shanghai Dragons készen áll arra, hogy leszerződtesse Kim "Geguri" Se-yeont. Geguri egy dél-koreai off-tank játékos, aki leginkább Zaryát és D.Vát terelgeti szívesen, és már van tapasztalata profi ligában, mivel részt vett a dél-koreai APEX liga 4. szezonjában. Ha ténylegesen meglesz az aláírás, akkor ő lesz az Overwatch League első női játékosa.

Hirdetés

Gegurihoz egyébként 3 másik új játékos is csatlakozik. A Shanghai Dragons csapata így Lee "Fearless" Eui-Seokkal (dél-koreai fő tank játékos), Cheon "Ado" Ki-hyunnal (dél-koreai flex játékos) és egy egyelőre ismeretlen kínai játékossal bővül majd.

A sárkányoknak nagy szükségük lesz a vérfrissítésre, mivel most, a Stage 1 vége felé járva a csapat 8 bukott meccsnél és 0 győzelemnél tart, és az eddig játszott 37 térképből összesen hármat sikerült megnyerniük.

Geguri, Fearless és Ado komoly kompetitív tapasztalatokkal rendelkeznek, így a színpadtól nem fognak megijedni, ráadásul a beilleszkedési problémákon is segíthet az, hogy koreai társakkal együtt érkeznek majd a csapatba.

A híreket egyelőre sem az Overwatch League, sem a Shanghai Dragons nem erősítette meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)