Hirdetés

116 évnyi börtönre ítéltek egy korábbi CS:GO-profit

|

Shayene "shAy" Victorio csalás miatt kénytelen ülni, de nem aimbot vagy wallhack használata az ok.

Hirdetés

ShAy már azelőtt a Counter-Strike: Global Offensive e-sport szcénájának meghatározó szereplője volt, hogy az e-sport igazán népszerűvé vált volna. 2008-ban kezdte, tavaly vonult vissza, azóta influencerként és streamerként kamatoztatta tehetségét.

Hirdetés

2013 és 2017 között üzemeltetett egy online boltot is, viszont most bíróság előtt kellett felelnie, mivel 118 vásárló jelezte, hogy nem kapta kézhez a megrendelt terméket. A bíróság 116 évnyi börtönre ítélte csalás vádjával, viszont érdekes módon úgy működik a brazil igazságszolgáltatás, hogy mindegy, mennyi időről szól az ítélet, legfeljebb 30 évre zárhatnak valakit rácsok mögé, és egyébként is csak akkor fogják letartóztatni, ha nem fellebbezhet már többé. Egyelőre még adott a lehetőség ő és ügyvédei számára, hogy vitassák az ítéletet.

A hölgy Instagramon azt állította, nem fogják letartóztatni, nem egy szökevény, és igazából az exférje áll az egész mögött, aki 100%-osan elismerte felelősségét. A brazil UOL-nak nyilatkozva shAy ügyvédje azt állította, adminisztrációs problémáról van szó, és több mint 10000 terméket adott el és kézbesített az oldal. Mindenképp fellebbezni fognak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)