Hirdetés

Pénzbüntetést kapott egy CS:GO csapat, mert a technikai szünetben beszélgettek

|

A szabályok mindenkire vonatkoznak, így az SK Gaming pénznyereményét is megnyirbálják, amiért chateltek, amikor állt a meccs.

Hirdetés

A kompetitív CS:GO meccseken mindkét csapat kérhet időt, hogy átbeszéljék a stratégiát. Ilyenkor szabadon mondhatnak vagy írhatnak bármit. Nem ez a helyzet a technikai szüneteknél, amikor valamilyen hálózati vagy egyéb hibát javítanak az adminok. Mivel ilyenkor az egyik csapat általában akadályoztatva van a kommunikációban, a szabályok azt mondják ki, hogy a másik csapatnak is teljes csendben kell végigvárnia a hiba elhárítását, hogy ne jussanak érvénytelen előnyhöz.

A Redditre felkerülő alábbi videón tisztán látszik, hogy az SK Gaming tagjai végigpötyögték a szünetet, de amint az ESL adminjai észrevették a dolgot, azonnal rájuk is szóltak. Mivel megszegték a szabályokat, csökkentik majd a nyereményüket, a büntetés összegét pedig a többi csapat között osztják majd szét. Az egyik admin egyébként elmondta, hogy nem ez az első eset, korábban is kapott már hasonló büntetést többek közt az AStralis és a VP is, csak azoknak nem kerítettek ekkora feneket.

Az adminok egyébként most nagyon szigorúan odafigyelnek a szabályokra, még S1mple óráját is levetették, aminek a Na'Vi játékosa láthatóan nem örült.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)