Hirdetés

Sokat kellett várni rá, de új hős érkezett a Dota 2-be

|

Hosszú hónapok után a Dota 2 közössége végre egy új karakterrel ismerkedhet, de ez nem jelenti azt, hogy minden rendben lenne a játékkal.

Hirdetés

Még tavaly októberben mutatta be a Valve Muertát, a Dota 2 új hősét, aki most végre be is futott a Dead Reckoning frissítés részeként. Egy brutális lövészről van szó, akinek tehetsége a pisztollyal még a halál figyelmét is felkeltette. Egy orgyilkos, akit még időről időre még a kaszás is felfogad.

A menő karakterdizájn és háttérsztori segítenek abban, hogy érkezése egy fontos eseménynek tűnjön a Dota 2 történetében. A gond csak az, hogy a muertás frissítés az első nagyobb csomag hónapok óta.

Hirdetés

A játékosok egy új karakternél jóval többet szerettek volna, és bár kaptak is egy pár apróságot (egy új mini-game-et, barátlista-rendezést, új kozmetikai cuccokat), összességében ez kevésnek érződik ahhoz, hogy frissen tartsa a Dota 2-t. A Valve is tudja ezt, így gyorsan jöttek is az ígérgetések egy blogposztban.

"A The Dead Reckoning több olyan elemet is tartalmaz, melyekre büszkék vagyunk. Ettől persze értjük, hogy többre számítottatok. Dolgozunk egy ambiciózus csomagon, és reméltük, hogy mostanra le tudjuk nektek azt szállítani. Jelenleg úgy számolunk, hogy április végén tudjuk majd megjelentetni."

Szóval sajnos csúszni kellett, de nincs már messze a nagy játékmenetbeli frissítés. Reméljük, hogy többet nem késnek vele, mert a jelenlegi rajongótábor egyre feszültebben várja az újdonságokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)