Hirdetés

Soraka és Sona terrorizálják a felső ösvényt, a LoL most helyrepofozza őket

|

A két támogató mágus a lövészek bébiszittelése helyett a felső ösvényre költözött és ott meglepően komoly sikereket értek el. Soraka ezen a ponton a hatodik legsikeresebb felső ösvényes karakter.

Hirdetés

Soraka és Sona két olyan bajnoka a League of Legendsnek, akik általában az alsó ösvényen gyógyítgatják a lövészt és varázslataikkal idegesítik az ellenfeleket. Kettejük mostanában inkább a felső ösvény tankos srácait kínozták, akik komolyan meg is szenvedtek ezzel. A Riot Games úgy döntött, hogy eljött az ideje lefújni ezt a bulit.

Hirdetés

A srácok szeretnék pár jól irányzott, megfontolt és óvatos lépéssel visszaterelni a két karaktert az eredeti szerepkörükhöz, azaz agyonverik őket egy "NERF!" feliratú palacsintasütővel. 

A League of Legends PBE szerverére már felkerültek a változtatások, melyek első sorban Sorakát érintik komolyan. A mágus szintenkénti életpont növekedését, a szintenkénti mana növekedését, az alap sebzését, és a Starcall öngyógyítását mind durván lecsökkentette. Az Astral Infusion egyébként erősödött, többet gyógyít, ezzel hangsúlyozva, hogy mi is Soraka feladata.

Sona esetében egy kicsit finomabbak voltak a srácok, ő csak drágábban, és így ritkábban fogja tudni használni a Q, W és E képességeit. Összehasonlításképp a Song of Celerity, ami 65 manába került elsütésenként, most már 90-et fogyaszt.

Ezek a változtatások nem feltétlenül véglegesek, hiszen PBE finomításokról van szó, de az irány világos. Ti mit szóltok ehhez?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)