Hirdetés

Szeretnél egy StarCraft II: Legacy of the Void gyűjtőit? Mondjuk, mit kell tenned érte!

|

Az IEM World Championship világbajnokság apropóján a játék hazai forgalmazója, a Magnew jóvoltából most gazdára talál egy csodás Collector's Edition.

Hirdetés

Izgalmas a február a StarCraft II iránt érdeklődők számára, ugyanis nemrég lezajlott a phjongcshangi kör, amit Scarlett nyert meg, és február 26-án indul a világbajnokság.

Hirdetés

Az IEM World Championship február 26. és március 4. között zajlik majd Katowicében, ennek során kiderül, ki a világ legjobb StarCraft II játékosa, aki egyébként 150 000 dollárral tér majd haza. A fontos eseményekről természetesen mi is beszámolunk a GameStar #esport rovatában, de a legjobb az lesz, ha élőben követitek.

Ennek kapcsán a játék magyarországi forgalmazója, a Magnew közreműködésével most egy StarCraft II: Legacy of the Void Collector's Editiont és egy pólót kaparinthat meg az, aki helyesen válaszol az alábbi videóban elhangzó kérdésre. A választ a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre várjuk egy "StarCraft II gyűjtői" tárgyú levélben február 26-áig. A gyűjtőit és a pólót előzetes egyeztetés után szerkesztőségünkben lehet majd átvenni. Sok sikert kívánunk, és ne felejtsétek el követni az IEM World Championship eseményeit!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)