Hirdetés

StarCraft - dokumentumfilm készült az első e-sport hőskoráról

|

Néhány órán belül megjelenik a StarCraft: Remastered, addig pedig még épp van időnk, hogy pótoljuk az e-sport történelem legendás címének fejlődéstörténetét.

Hirdetés

Az 1990-es végén végigsöpört Dél-Koreán a StarCraft láz. Az addig csak üzleti célokra használt PC Bangekben az SC kezdett pörögni, a játék fogalommá vált, és hamarosan a tévé képernyőkön is legendák csaptak össze komoly nyereményekért. Így indult az e-sport.

A StarCraft: Story of GG bemutatja, hogy mikor és hogyan indult be a forradalom a játék megjelenésétől napjainkig. Ma már mindenki tűkön ülve várja, hogy a StarCraft: Remastered felbukkanjon a Battle.net kliensében, és új grafikával megtámogatva játszhassa a nagy klasszikust.

A StarCraft: Remastered a mai napon jelenik meg, a tervek szerint pontosan 19:00-kor (helyi idő szerint). Amennyiben nem akartok lemaradni az előrendelői extrákról, úgy a Battle.neten még lehetőségetek van előrendelni a játékot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)