Hirdetés

Egy kicsit összetört a világ legjobb Smash játékosa, amikor egy újonc kiejtette

|

Senki sem hitte volna, hogy egy olyan srác veri majd el ZeRo-t, aki alig 11 hónapja játssza a játékot.

Hirdetés

A hétvégén a 2GGC: Civil War-tól zengett a Twitch.tv. A világ legjobb Super Smash játékosai verték bucira egymást, aztán megjött a viszonylag ismeretlen Luhtie, aki helyretette az esemény legnagyobb legendáját, ZeRo-t.

A srác, akinek az álla a fenti képen a padlón gurul, Luhtie. Ő az, aki elverte a verseny legnagyobb esélyesét mindössze 11 hónapnyi gyakorlással.

Luthie viszonylag új arc a Smash közösségben. Sokat nem tudni róla azon kívül, hogy Zero Suit Samus-t maineli, és a 49. helyen ütötte ki ZeRo-t. Olyan szépen játszott, hogy ellenfele azóta sem bírja összeszedni magát.

A profit annyira elkeserítette ez, hogy már a visszavonulást fontolgatja. Nem csoda, hogy ennyire levert, lévén karrierjének kezdete óta nem esett ki ilyen alacsony helyezéssel versenyből.

Az ilyen kijelentések picit erősek, pláne amikor egy olyan jó játékosról van szó, mint ő. Emberünk fel fog állni ebből, és ha mást nem is, azt megtanulta, hogy mindenkinek lehet egy rossz napja. Még neki is.

Ami az új csodagyereket illeti, Luhtie ugyan nem nyerte meg a versenyt, de azzal a tudattal mehetett haza, hogy tényleg mindenki ellen van esélye egy eseményen. Látni fogjuk még a srácot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)