Hirdetés

Valaki egy döglött rákot vágott egy Super Smash Bros. Melee verseny győzteséhez

|

Juan DeBiedma, avagy Hungrybox győzelmének egy néző nagyon nem örült.

Hirdetés

A videojátékos közösségek néha elképesztő dolgokra képesek - sajnos nem csak akkor, amikor összefogásra van szükség.

Hirdetés

A napokban zajlott a Pound 2019, ahol a vigaszágról jutott a döntőbe a Team Liquid színeiben játszó Hungrybox, és végül legyőzte a Cloud9-os Joseph "Mango" Marquezt. A győzelmet követően egy néző bedobott a színpadra egy rákot, ami nem talált el senkit, de megdöbbenést és felháborodást okozott a versenyzők, elsősorban Hungrybox részéről. A játékos felkapta a döglött állatot, és elkezdett kiabálni a közönség felé.

Később Twitteren bocsánatot kért, amiért elvesztette önuralmát, a szervezők pedig megtalálták az elkövetőt, és bár a nevét nem hozták nyilvánosságra, átadták azt más bajnokságok szervezőinek, és örökre kitiltották a Poundról. A hétre egy hivatalos közlemény is várható, hogy tiszta legyen, pontosan miként kezelték a helyzetet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)