Hirdetés

Egy Smash játékos visszanyúlt a gyökereihez a győzelemért

|

Ken és MkLeo döntő mérkőzésében egy olyan karakter került elő, akit rég láthattunk komolyan teljesíteni a nagy színpadon.

Hirdetés

Az Umebura Japan Majorön Leonardo "MkLeo" Pereznek nem volt egyszerű dolga. A srác a vesztes ágra került, miután kikapott egy meccset Clouddal és egyet Meta Knighttal. Az utóbbi kör alatt valami beugorhatott neki, mert később is visszanyúlt régi kedvencéhez.

MkLeo 2015-ben a Meta Knight játékosok példaképe volt, mivel szinte csak ezzel a karakterrel nyomta. Azóta elkezdett több más hőssel bohóckodni, de ezen a versenyen régi kedvence hozta el neki a győzelmet.

Kengo "Ken" Suzukinak könnyebb útja volt a döntőbe: a játékos keresztülvágta magát a mezőnyön, és mivel ő a győztes ágon érkezett, így neki csak 1 BO5 szettet kellett megnyernie. MkLeonak 2 meccset kellett kihoznia, ezért is húzta elő régi barátját.

Az első BO5 2-2-nél forrósodott fel, amikor Perez elkapta Suzukit, és kivágta az arénából.

Innentől mindkettejüknek csak 1-1 szettet kellett elhoznia a győzelemhez. 

Perezé volt a magaslati pont (és ezt Obi-Wan óta tudjuk, hogy ez mit jelent), miközben Suzuki igyekezett visszateperni a térképre. Ez végül nem jött össze, lévén Perez egy elegáns csapással véget vetett a harcnak.

Ez a győzelem nem csak a játékos, de a karakter érdemeit is becsüli. MkLeo korábbi szereplései Meta Knighttal nem voltak túl fényesek, de ezzel a győzelemmel bizonyította, hogy még mindig tudja, hogyan is működik a lovag.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)