Hirdetés

Két Super Smash Bros. játékos az arénán kívül is összeverekedett

|

Senki nem ütött ki senkit, de így is kellemetlenül közel került a buli egy élőszereplős Smash versenyhez.

Hirdetés

A hétvégi CEO 2019-en lepörgött egy Super Smash Bros. Ultimate bajnokság, ahol a játék nagyjai verekedtek össze a képernyőkön, és azokon kívül. Két résztvevő (Osiris197 és RiotLettuce) ugyanis a nap végén egy mosdóban élőben is összebunyóztak.

Hirdetés

A sztori azzal kezdődött, hogy Osiris nem szomjas állapotra szórakozta magát, aztán megtalálta RiotLettuce egyik barátját a mosdóban, akinek szándékosan kiütött a kezéből egy nagyobb vizes kulacsot. Miután RiotLettuce megtudta, hogy mi történik, bement a mosdóba, és szóvá tette Osirisnek, hogy talán nem kellene az ifjabbakat szívatnia részegen. A megjegyzésből tettlegesség lett, ami ugyan nem fajult komoly sérülésekig, de később egy második eset is beindult, amikor Osiris dühösen szétverte RiotLettuce kontrollerét. A kontrollertörést követően Lettuce egy komolyabbat odacsapott Osirisnek, ami saját bevallása szerint sem volt élete ötlete, de nem vette jó néven, hogy valaki a tulajdonát rongálja.

Osiris nem tagadja a részét az eseményekben, de azt igen, hogy ne provokálták volna. Szerinte mindkét fél hibás a bunyóban, és szerinte "talán nem a legjobb ötlet egy részeg emberhez odamenni balhézni". A védelme nem mondható acélosnak, de akárhogy is, nem lennénk meglepve, ha ez lett volna Osiris utolsó LAN eseménye.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)