Hirdetés

Szeretnéd ingyen kipróbálni, milyen egy profi Valorant e-sport edzés? Most megteheted!

|

Ha szeretnétek jobbá válni a Riot Games lövöldözős játékában, jelentkezzetek a Lenovo Legion Honvéd Esport akadémia edzéseire!

Hirdetés

Már lassan öt hónapja, hogy hivatalosan is elstartolt a Valorant, a Counter-Strike: Global Offensive alapjait hősökkel és képességekkel vegyítő shooter. A Riot Games folyamatosan bővíti és fejleszti, a kezdeti problémák elhárultak, és valószínű, hogy idővel az egyik legnépszerűbb e-sporttá válhat. 

Ehhez persze a fejlesztők munkája mellett a játékosokra is szükség van, profikra meg még inkább. A héten jelentette be a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia, hogy hibrid csapatot hozott létre, mely egyaránt indul CS:GO és Valorant versenyeken is, és ezzel párhuzamosan megkezdődik az utánpótlásképzés Valorantban.

Hirdetés

A játékot a nyílt béta óta űző, a Radiant szintig jutó Balage lesz az oktató. Az első két edzés nyílt, bárki ingyenesen részt vehet rajta, mindössze az kell, hogy a nektek megfelelő dátum (október 24. vagy 31., 12:00-14:00) kiválasztásával regisztráljatok ebben a naptárban. Ha megtetszik, ne hagyjátok ki a többi edzést sem, mert könnyen lehet, hogy ez lesz az első lépés a profi e-sport karrieretek felé vezető úton.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)