Hirdetés

Szerinted melyik az Apex Legends legnépszerűbb karaktere?

|

Kiderült, hogy néz ki a top 5, és őszintén szólva nem lepődtünk meg igazán.

Hirdetés

A Respawn Entertainment ért ahhoz, hogy különleges és szerethető karaktereket találjon ki. A legújabb hős, Horizon egy kacsintással ellopta a szívünket, de az első karakterek is azonnal megnyertek minket. Leginkább nekik köszönhetjük, hogy számtalan órát öltünk bele az Apex Legendsbe, és ezzel nem vagyunk egyedül.

Hirdetés

A legnépszerűbb karakterek toplistáján még mindig 3 helyet foglalnak el a "régi hősök", dacára annak, hogy már jó néhány új szereplő érkezett a játék tavalyi megjelenése óta. Az Apex Legends News által közzétett lista első helyezettje valószínűleg senkit sem fog meglepni.

Wraith győzelme magától értetődő volt, de például Bloodhound nem az a karakter, akire a második helyen tippeltünk volna, és tekintettel Octane képességeire, őt is meglepődve láttuk a negyedik helyen.

Nektek ki a kedvenc Apex Legends karakteretek?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)