Hirdetés

Szexuális bántalmazás vádja miatt függesztettek fel egy profi Valorant játékost

|

Amíg a Riot Games és a Sentinels kivizsgálja az ügyet, a megvádolt játékos pihenőre kényszerül.

Hirdetés

Mindig nagyon kellemetlen téma, ha valakit szexuális zaklatással vádolnak meg, ilyenkor minden érintett félnek rendkívül óvatosan kell eljárnia az üggyel kapcsolatban. Erre jó példa a profi Valorant játékos, Sinatraa ügye, amit a Riot Games és a játékos csapata együtt vizsgál ki a következő időszakban.

A Sentinels Valorant csapat beszámolója szerint a nyomozás már kezdetét vette, amikor ebben előrelépés történik, tájékoztatni fogják a közösséget. Hozzátették, a játékost a kivizsgálás idejére felfüggesztették az aktív szerepei alól.

Hirdetés

Won volt barátnője, Cleo Hernandez, kedden számolt be arról, hogy a profi játékos érzelmileg és fizikálisan is bántalmazta őt, nem volt hajlandó védekezni szex közben, manipulálta és bűntudattal kényszerítette együttlétre. A nyilatkozatra először a Riot Games reagált, ők azonnali hatállyal kitiltották Sinatraa-t a Valorant eseményeiről.

A korábban kifejezetten sikeres Overwatch karriert befutott és több versenyt is megnyert Won egyelőre nem kommentálta az ellene felhozott vádakat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)