Hirdetés

Esport ligát indít az NBA és a Take-Two

|

Az NBA csapatai esport divízókkal bővülnek, és egy hivatalos bajnokság során mérkőznek meg egymással.

Hirdetés

Nem csak MOBA-knak és shootereknek van helye az esport színterén, sportjátékok is kényelmesen elférnek. Az NBA 2K eLeague az új szervezet neve, ami a Take-Two kosaras játéksorozatára alapozva működik, és az NBA csapatok saját esport részlegei játszanának benne.

Egyelőre nem tiszta, hogy az NBA-ben versengő mind a 30 klub indít-e majd saját esport csapatot, de az biztos, hogy a jól ismert logók alatt fognak versenybe szállni a virtuális atléták.

A meccsek (csakúgy, mint az NBA-ben) egy kompetitív szezon alatt zajlanak majd le, amit egy kieséses rájátszással zárnak. A további részletekről egyelőre csak annyi ismert, hogy az NBA csapatokhoz tartozó esport csapatok 5 főből állnak majd.

"Alig várjuk, hogy összehozhassuk első osztálybeli NBA szervezőinket a Take-Two kompetitív játék mestereivel, és egy teljesen új élményt kínálhassunk."

Az NBA-s Adam Silver nagyon izgatottnak tűnik a liga kapcsán. Reméljük, hogy az NBA szervezői valami komoly rendszerrel állnak elő, mert ha összejön a terv, akkor ez nagyot szólhat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)