Hirdetés

Te is részt vehetsz ezen a Mario Kart 8 versenyen, értékes ajándékokat nyerhetsz

|

A cseh, magyar, lengyel és szlovák játékosoknak szervezett eseményhez még regisztrálni sem kell sehova. Legyen kéznél a Switch és a Mario Kart, és hajrá!

Hirdetés

A ConQuest Entertainment és a Nintendo of Europe nagyon mókás eseményre készülnek húsvét szombatjára. Akinek van otthon Nintendo Switch konzolja Mario Kart 8 Deluxe-sza, valamint befizette a Nintendo Online tagságát, az szabadon részt vehet a buliban.

Ha szeretnél beszállni egy laza versenybe, április 16-án 16:00 és 17:30 között keresd fel az online bajnokság menüpontot, és ott add meg a 4249-8828-5483 kódot. Nem kell előre regisztrálni, vagy bármi mással bohóckodni.

Hirdetés

Ha beléptél a lobbiba, akkor részt veszel a versenyben, ahol egyébként értékes nyereményeket is elvihetsz. Az első helyezett kap egy Seasonal Circuit Nintendo Switch tokot, 2000 Gold Pointot, és egy egyedi, tematikus ruhaszettet. A 2. és 3. helyezettek is megkapják majd a 2000 GP-t és a ruhákat.

A Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit helyi rendezésű változatában a Cseh Köztársaság, Magyarország, Lengyelország és Szlovákia játékosai mérkőznek majd meg egymással. Tegyél egy próbát, nem bonyolult.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)