Hirdetés

A Team Dignitas lett a Rocket League ötödik szezonjának világbajnoka

|

A Dignitas elverte az NRG Esports csapatát, és ezzel megtarthatták bajnoki címűket a Rocket League világbajnokságon.

Hirdetés

Egy igazi Amerika vs. Európa döntőt kaptunk a hétvégi Rocket League világbajnokságon. A meccs feszült, és egyben izgalmas volt, pláne miután az NRG veretlenül lépett az arénába. A srácok olyan neveket hagytak maguk mögött, mint az Envy, és a compLexity.

Hirdetés

Az NRG szeretett volna még egy trófeát hazavinni Amerikának, akik legutóbb 2016-ban nyerték meg a Rocket League legnagyobb versenyét. Azóta Európa dominálta a távirányítós focit, és ez bizony a világbajnokság után is így maradt.

A Dignitas ugyan kikapott az NRG-től a felső ágon, de utána szépen lassan végigverték versenytársaikat a vesztes ágon, majd újra összetalálkoztak az NRG-vel. A döntő szórakoztató volt, de a 4-1-es és a 4-3-as eredményeken látszott, hogy a Dignitas egy pillanatra sem engedte el a vezetést.

A srácok ezzel 100 000 dollárt vihettek el a 250 000 dolláros nyereményalapból. Az NRG 60 000-rel tért haza.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)