Hirdetés

Fiatal buddhista szerzetesek csapata nyert egy e-sport bajnokságot Thaiföldön

|

A szerzetesdiákok a Speed Drifters mobiljátékban bizonyultak a legjobbnak.

Hirdetés

Meglepő eredményt ért el a Balee Sathit Suksa thaiföldi buddhista iskolájának végzősökből álló e-sport csapata. Az egyetemi bajnokságon először résztvevő csoport megnyerte a Speed Drifters játék versenyét.

Hirdetés

Khon Kaen University egyetem Nong Khai kampuszán megrendezett megmérettetésen korábban nem indultak még a buddhista iskola diákjai, de az intézet vezetője, Kokkiad Chaisamchareonlap úgy gondolta, hogy lehetőséget ad nekik a bizonyításra. Fontosnak tartotta, hogy a tanulmányaik mellett a saját érdeklődési körükkel is kellő időt foglalkozhassanak. A csapat tagjai heti 20 órában foglalkoznak buddhista tanokkal, de emellett világi tanulmányokat is oktatnak nekik, illetve az informatika órákon az e-sportról is sokat olvastak, és sokat gyakorolnak mobilos játékokkal is.

A szerzetesek kiemelkedően jól játszottak a bajnokságon, és a még az intézetvezető sem gondolta volna, hogy végül győzni fognak. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)