Hirdetés

Közel 15 millió nézője volt a The International 2018-nak

|

Az Esports Charts infografikájának köszönhetően megvannak a pontos nézői adatok az idei Dota 2 világbajnokságról.

Hirdetés

A Dota 2 The International 2018 ismét milliókat vonzott a monitorok elé. A jelek szerint a milliók jelentős része kínai volt. Az onnan érkező számok megkérdőjelezhetőek, de akárhogy is, azért szép számokat kaptunk.

Hirdetés

A döntőben az LGD Gaming csapata, a PSG.LGD játszott az OG ellen, akik egyébként el is hozták az első díjat, miközben 14 960 473 szempár szegeződött rájuk. Az LGD egyébként egy döntően kínai csapat, így semmilyen szempontból sem meglepő, hogy a nézők nagy része onnan származott.

A kínai adatokat egyébként mindig érdemes egy kicsit kétkedve fogadni, az ottani streamer oldalakon ugyanis rendszeresen botok dúsítják a számokat. Akárhogy is a srácok megérdemelték a figyelmet: izgalmas döntőt produkáltak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)