Hirdetés

Már 25 millió dollár gyűlt össze a The International 2019 nyereményalapjához

|

Egyre biztosabb, hogy az idei The International nyereményalapja is rekordokat fog dönteni.

Hirdetés

Alig három nappal azután, hogy a Dota 2 világbajnokság, The International 2019 nyereményalapja elérte a 22 milliós számot, a kassza már 25 000 000 dollárra növekedett. Ehhez valószínűleg nagyban hozzájárult a Steam Summer Sale, ami alaposan levágta a Battle Pass szintek vásárlásának árát.

Hirdetés

Minden Battle Pass és azzal kapcsolatos vásárlás a The International 2019 nyereményalapját növeli, így amikor a leárazás alatt a rajongók elkezdték bezsákolni a szinteket, akkor szépen megpörgették az e-sport esemény kasszáját. Így a TI9 már csak alig 500 000 dollárnyira van attól, hogy megdöntse a legnagyobb e-sport nyereményalap rekordját úgy, hogy még 1 hónap hátra van az esemény indulásáig.

Ti vásároltatok szinteket a Battle Passhez?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)