Hirdetés

Tragikusan fiatalon hunyt el az Overwatch League feltörekvő játékosa

|

Alarm mindössze 20 éves volt, de komoly sikereket ért el a ligában.

Hirdetés

Az Overwatch League egyik csapata, a Philadelphia Fusion közölte a szomorú hírt, hogy 20 éves korában elhunyt Kim "Alarm" Kyeong-Bo.

Túl sok részletet egyelőre nem ismerünk a tragédiát illetően, de a Twitteren rengetegen fejezték ki tiszteletüket a játékos iránt.

Hirdetés

Fiatal kora ellenére Alarm komoly hírnevet szerzett magának az Overwatch League követői között, hiszen tavaly ő bizonyult a hivatalos liga legjobb újoncának, és elnyerte a 2020 Rookie of the Year-díjat, a Role Stars-díjat, és a Most Valuable Player-díjra is jelölték.

Mielőtt csatlakozott a Philadelphia Fusion csapatához, a Fusion Universityt erősítette, és több hőssel is kiválóan játszotta a támogató csapattárs szerepét.

Nyugodjék békében!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)