Hirdetés

Trump kilépett a Team SoloMid csapatából

|

Tegnap este hivatalossá vált, hogy a Hearthstone közösség egyik legnagyobb neve kilép a szervezetből.

Hirdetés

Jeffrey "Trump" Shih az egyik legnépszerűbb streamer a Hearthstone közösségben, így nem csoda, hogy a Team SoloMid már 2014-ben leszerződtette. A megállapodás eddig tartott, lévén Trump és a TSM nem tudtak megegyezni az új feltételekben.

A TSM hivatalos oldalán olvasható miszerint Trump kilépett az amerikai esport szervezetből. Ezzel már csak Octavian "Kripparrian" Morosan és Julian "Cydonia" Perrault maradtak a TSM-nek, és csak az egyikőjük játszik rendszeresen versenyeken.

A TSM hivatalos közleményében Andy "Reginald" Dinh, a Team SoloMid tulajdonosa is megszólalt, és eloszlatta a kételyeket a TSM Hearthstone jövőjével kapcsolatosan.

"Fantasztikus három év volt ez, amit Trumppal tölthettünk. Nagyon sajnálatos, hogy nem tudtuk megoldani a helyzetet. A legjobbakat kívánom neki a jövőre nézve, és remélem, hogy sikeres lesz a továbbiakban is. A rajongóinknak: a TSM továbbra is ott lesz a Hearthstone színpadán"

- írta Andy "Reginald" Dinh, a TSM tulajdonosa. Trump nem maradt sokáig fedél nélkül, már hivatalos, hogy a TempoStorm zászlaja alatt fog streamelni. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)