Hirdetés

A TSM már le is szerződtette a teljes Apex Legends csapatát

|

Az amerikai e-sport óriás nem várt sokat, és felmarkolt három tehetséges battle royale veteránt.

Hirdetés

Egyre több nagy e-sport szervezet kezdi összerángatni a saját Apex Legends csapatát úgy, hogy a játéknak még nincs is kompetitív vagy verseny módja. Mire ezek a feature-ök megérkeznek, addigra már sokan harcra készen fognak állni.

Hirdetés

Ezek között már ott lesz a Team SoloMid is, ami egy, a méltán legendás League of Legends csapatukból kialakult amerikai e-sport cég. A TSM logó és név majdnem minden prémium versenyjátékban ott van, és hatalmas rajongótábort tudhat magáénak.

Az Apex Legendshez felvették a Phillip "ImperialHal" Dosen, Jose "ProdigyAces" Soto, és Taylor "THump" Humphries hármast, akik H1Z1-ben kezdték a pályafutásukat, majd Fortnite-ban versengtek, mielőtt az Apexhez kanyarodtak volna. A tapasztalat meg is látszik a játékukon.

Mindeközben a 100 Thieves, a Cloud9, a Gen.G, a G2 Esports és PENTA Sports jelenleg is keresi a feltörekvő tehetségeket vagy már le is szerződtette azokat. Alig várjuk, hogy ezek a csapatok megmérkőzhessenek egy tényleges versenykörnyezetben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)