Hirdetés

Csak két helyen nézhetjük a Blizzard hivatalos versenyeit

|

Minden szolgáltatásnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, ezért nem baj, ha mindenki eldöntheti, hol nézzen közvetítéseket. A Blizzard azonban kizárólagos szerződést kötött.

Hirdetés

A Blizzard és a Twitch egy kétéves megállapodást írt alá, amiben a már bejelentett rendezvények közvetítési jogairól egyeztek meg. Nincs több Facebook, YouTube, Mixer vagy más szolgáltatóval való bohóckodás.

Az e-sport ágazat növekedésével csak természetes, hogy az egyes ligák leszerződnek az egyes szolgáltatókkal. Így van ez minden nagyobb sport esetében is, és most az Overwatchot, a Heroes of the Stormot és az összes kompetitív Blizzard játékot is elérte ez a megoldás.

A Twitch szóvivője megerősítette, hogy innentől náluk vannak a jogok, és leszámítva a Blizzard saját streaming oldalát, minden nagyobb rendezvény közvetítéséért ők felelnek majd. Felmerült a kérdés, hogy ez a közelgő Overwatch League-re is érvényes-e, de erre csak annyi volt a válasz, hogy a szerződés a már bejelentett versenyre vonatkozik. Ezek listája a következő:

- Heroes of the Storm Global Championship (HGC)
- StarCraft II World Championship Series (WCS Circuit)
- Hearthstone Championship Tour (HCT)
- Hearthstone Global Games (HGG)
- World of Warcraft Arena Championship
- Overwatch APEX League
- Overwatch Premier Series

Mindemellett a Blizzard ezentúl extra loottal is jutalmazza azokat, akik előfizetnek az itthonról hivatalosan még nem elérhető Twitch Prime szolgáltatásra. Ebben a hónapban például egy legendary kategóriájú cuccot garantáló Overwatch Loot Box kerül kiosztásra.

Reméljük, hogy ez a szerződés hosszútávon is marad, és a jövő évi Heroes of the Dorm versenyért sem kell majd a Facebookon kotorásznunk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)