Hirdetés

Oké boomer: idős e-sportolókról készítene filmet a Ubisoft

|

A Mythic Quest sikere után a Ubisoft új lehetőségek után kezdett kutatni, és egy olyan projektet kezdtek tervezni, ami egyszerre lehet borzalmas és csodálatos.

Hirdetés

Volt egyszer egy Lenovo által szponzorált Counter-Strike: Global Offensive csapat, a Silver Snipers, amelyet az tett különlegessé, hogy a hatodik X-et taposó szépkorúak osztották a fejeseket zászlaja alatt. A csapatról a Wall Street Journal írt egy cikket 'A versengő játékosok következő generációja...a 60 év felettiek?', amire a Ubisoft rá is harapott szépen, és filmes adaptációt akar készíteni.

Hirdetés

A játékkiadónak már volt egy egészen jól sikerült projektje, a Mythic Quest: Raven's Banquet és most úgy néz ki, egy idős e-sportolókról szóló filmmel szeretnének az egyszeri sikerből sikerszériát varázsolni. A Deadline jelentése szerint a projekt írói és rendezői feladataiért Abby Kohn és Marc Silverstine felelnek majd, akik korábban Amy Schumer Túl szexi lány című vígjátékát is összehozták. 

Hogy ez most mennyire lesz így jó ötlet, azt mindenki döntse el maga, a Ubisoft egyébként gőzerővel nyomja a projekteket: a fenti film mellett például készül egy Watch Dogs animációs sorozat, és egy Far Cry: Blood Dragon adaptáció is. Úgy néz ki, hogy a csapat most mindent megpróbál, aztán majd kiderül, hogy mire harapnak a nézők.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)