Hirdetés

Új, jól ismert szponzort szerzett magának az Overwatch League

|

A jövőben már az IBM is segíti a Blizzard népszerű játéka köré felépült szcénát.

Hirdetés

Még manapság is elég nagy népszerűségnek örvend az Overwatch hivatalos, Blizzard által támogatott ligája, az Overwatch League, ami 2018-ban rajtolt el, és azóta több új csapat is beszállt már a szezonokra bontott megmérettetésbe.

Egy ekkora volumenű bajnokság esetében fontos a lehető legjobb szponzorok megtalálása, és a Blizzard nemrég meg is állapodott egy komoly szakmai háttérrel rendelkező vállalattal.

Hirdetés

Az IBM is fejest ugrott az e-sport világába, ugyanis a vállalat megoldásai a jövőben már az Overwatch League-et is segíteni fogják, egészen a 2022-es szezonig bezárólag.

Az Activision Blizzard Esports egyik fejese, Brandon Snow nyilatkozata alapján az IBM felhőtechnológiával megerősített mesterséges intellgiencája és gépi tanulása lehetővé teszi, hogy a jövőben interaktív és innovatív lehetőségeket hozhassanak el a játékosoknak és a rajongóknak egyaránt.

A tervek szerint az IBM olyan eszközöket ad majd az Overwatch League szervezőinek kezébe, amelyek segítenek feldolgozni a játékbeli adatokat, pontosabb rangsorolási információkat prezentálnak, és még a közvetítéseket is színesítik egy picit előrejelzéseken alapuló elemzésekkel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)