Hirdetés

Új pályát hoz a PlayerUnknown's Battlegrounds 10. szezonja

|

A Haven lesz a PUBG legkisebb csatatere, de sokkal sűrűbb is egyúttal.

Hirdetés

Ugyan régen volt már olyan pillanat, amikor játékosok milliói játszották egy időben a PlayerUnknown's Battlegroundst Steamen, még mindig ez a platform harmadik legnépszerűbb játéka a Counter-Strike: Global Offensive és a Dota 2 után. A PUBG Studio igyekszik mindig frissen tartani, decemberben már a tizedik szezon startol el.

A PC-sek december 16-ától, a konzolosok december 17-étől ugorhatnak le a Havenre, mely egy 32 főre kitalált pálya. Míg a normál játékterek 8x8-asak, ez csak 1x1-es, viszont telepakolták mindenféle épületekkel, amikben el lehet rejtőzni.

Hirdetés

A Haven nem az egyetlen újdonság: bekerülnek a Pillar alakulat gép által irányított tagjai, akik saját járműveikkel, helikopterekkel és kocsikkal járják a környéket, játékosokra vadászva. Aki sikerrel legyűri őket, értékes cuccokat szerezhet. Eszköztárunk része lesz továbbá egy bármikor nyitható ernyő is, amit magasból leugorva aktiválhatunk, hogy így meneküljünk el a kínos helyzetekből.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)